68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapeifruitkaneelkippenbouillonknoflookkorianderlaurierolijfolieparmezaanse kaaspeterselierozemarijnspecerijensuikertijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Konijn met honing en citroen met briljante orgaanspiesjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cheddar, citroen, colman's mosterdpoeder, gedroogde spaanse peper, gemalen piment, gerookt dooregen spek, goudse kaas, honing, knoflook, konijn, nootmuskaat, olijfolie, peper, tijm, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger kikkererwten-citroen

Ingrediënten:
brood, bulgur, burger, hamburgers, chiazaad, citroensap, curry, eieren, granen, groenten, ingelegde citroen, jam, kikkererwt, kikkererwten, knoflook, kruidenpasta, noten, paddenstoelen, palmolie, paneermeel, peterselie, peulvruchten, pindakaas, prei, sesamzaad, specerijen, suiker, tarwe, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden en zeezout

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Friture - Gefrituurde sprotjes

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, peper, bladpeterselie, sojaolie, spiering, sprot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Haggis uit Essex in de stijl van shepherd'spie

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gemalen kruidnagel, gerookt dooregen spek, hacheevlees, havermout, kippenlevertjes, lamshart, lamsniertjes, lamsschouder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, runderbouillon, schapenschouder, sinaasappel, tijm, ui, varkenshart, whisky, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Geroosterde inktvis

Ingrediënten:
amandelen, bronzen venkel, ciderazijn, citroen, dille, dragon, grof zout, inktvis, kervel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, spliterwten, ui, wortel, yoghurt en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zomerse krabsalade - avocado - zuurdesemsoldaatjes

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, boter, bruin krabvlees, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, munt, nootmuskaat, peper, peterselie, tomaat, wit krabvlees, yoghurt, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Krokante viskoekjes verpakt in gerookt doorregen spek

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, gedroogde rode spaanse peper, gerookt dooregen spek, gerookte forel, gerookte zalm, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, waterkers, witbrood en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Kofta b'siniyah

Ingrediënten:
boter, citroen, gemalen piment, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, nootmuskaat, peterselie, pijnboompitten, rode chilipeper, rundergehakt, tahinpasta, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout
Haal meer recepten op...