49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotereigemberkaneelkipknoflookkruidenkruidnagellaurierolijfolieoreganopeperpimentraapzaadolierozemarijnspecerijenuivetwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Jerk chicken

Ingrediënten:
bosui, bruine rum, bruine suiker, gemberpoeder, kaneel, kip, limoensap, nootmuskaat, olijfolie, pepers, piment, rode ui, tijm, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Vermout

Ingrediënten:
bitter, brandewijn, droge vermout, engelwortel, foelie, gedroogde kamille, gember, jeneverbessen, kaneel, kardemompeulen, korianderzaadjes, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavendel, nootmuskaat, oregano, rozemarijn, salie, sinaasappelschil, specerijen, steranijs, suiker, thee, theezakje, tijm, vanille, venkelzaad, vermout, vlierbloesem, wijn, witte suiker, witte wijn, zoete vermout en zoethout

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Kipvleugels met jerk-marinade

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, gember, kaneel, kipvleugels, knoflook, lente-ui, limoen, limoensap, madame jeanettes, nootmuskaat, piment, sojasaus en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Jamaicaanse 'jerk'

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde tijm, gemberwortel, knoflook, nootmuskaat, paprikapoeder, piment, suiker, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Jamaicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kruidenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, melk, nootmuskaat, peper, suiker, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong met rozijntjes

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, bouquet marmite, bruine suiker, laurier, nootmuskaat, peper, port, rode wijn, rozemarijn, rozijnen, rundertong, tijm en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Artischockenböden mit Gemüsepanaché / Artisjokbodem met groentepanaché

Ingrediënten:
artisjokken, basilicum, bleekselderij, bloemkoolroosjes, champignons, citroensap, groene bonen, knoflook, koriander, korianderzaden, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, peterseliewortel, poedersuiker, rode chilipeper, saffraandraadjes, suiker, tijm, tomaten, witte koolraapjes met lof, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...