Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Kooktechnieken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!: