Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Kreeft met mayonaise
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, fijne mosterd, grof zeezout, kreeft, laurier, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: