Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten: