Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise: