Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes: