Recept uit Turkse kookkunst:
Kiymali mercimek - Linzen met gehakt
- Ingrediënten:
- boter, linzen, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, ei, gehakt, groentebouillon, kip, knoflook, knolselderij, melk, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, reuzel, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Lekker Happen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: