90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijnkaasknoflookolijfoliepeperpeterselierijstrisottorisottorijstsaffraansjalottijmuiwijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Risotto carnaroli met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, carnarolirijst, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, witte truffel, witte wijn, zoete ui en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

basis recept voor risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef 1 notitie

Basisrecept uit The naked chef:

basis recept voor risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Risotto allo zafferano

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, parmezaanse kaas, pinot bianco, saffraan, ui en verdicchio

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Terugkeer van de risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, selderij, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fettuccine met ham en doperwten

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met salie, dragon en kip

Ingrediënten:
boter, citroenschil, dragon, kipfilet, kippenbouillon, parmezaanse kaas, salie, sjalot, tagliatelle, tomatenpuree, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, banaansjalot, bladpeterselie, boter, bouillon, gedroogde funghi porcini, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, vermout en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Erwtenorzotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, diepvrieserwten, double cream, parelgort, parmezaanse kaas, ui, vermout en witte wijn

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Risotto met doperwtjes

Ingrediënten:
arborio-rijst, bananensjalotten, boter, bouillon, canarolirijst, doperwtjes, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, ui, vermout en witte wijn

Soort:
risotto
Haal meer recepten op...