Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, ei, gehakt, kaas, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatensaus, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: