Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, noten, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, tomatenpuree, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: