Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne: