Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Gevulde kipfilet met groene kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, hüttenkäse, kipfilet, knoflook, verse basilicum en verse bieslook
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, crème fraîche, dijonmosterd, dragon, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van I love food & wine: