Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, paprika, peper, peterselie, prei, rode paprika, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!: