Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit BioBudget:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: