Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Brindisa: