Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in bouillon gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, ei, peper, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: