Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, groentebouillon, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: