Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Vispannetje in room-mosterdaus
- Ingrediënten:
- bloem, crème fraîche, droge witte wijn, grove mosterd, heilbot, hollandse garnalen, roomboter, sjalot, vis, visfond, zalm en zeekraal
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, ui, vis, visfond, visfumet, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: