Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Gebraden kipfilet in pancetta met prei en tijm
- Ingrediënten:
- kipfilet, olijfolie, pancetta, prei, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cognac, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Betty's Kitchen: