Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: