Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, cayennepeper, citroen, ei, gehakt, groentebouillon, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: