Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bruine suiker, gele paprika, gember, groene paprika, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, paprika, peper, rijstazijn, rode ui, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje: