31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemboterfondknoflooklaurierlaurierbladmager rundvleesolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrunderbouillonrundergehaktsuikertomaatuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Pasteitjes met rundvlees en champignons

Ingrediënten:
bieflap, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, champignons, ei, eidooier, knoflook, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, wijn, zeezout en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Ossenstaart met rioja en chorizo - rabo de toro con rioja

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipepervlokken, chorizo, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossestaart, peterselie, pikant paprikapoeder, rode rioja, tarwebloem, tomatenpuree, ui, venkelzaad, verse tijm, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

albondigas con salsa de tomate

Ingrediënten:
gemalen zwarte peper, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, suiker, tomaat, verse rozemarijn, verse tijm, wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Daube provencale

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundvlees, sinaasappel, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tagliatelle met bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, mager rookspek, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tagliatelle, tijmblaadjes, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Stoofrollade

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderfond, runderrollade, tijm, tomaat, ui en winterpeen

Soort:
vlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bliktomaat, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rookspek, rundergehakt, spaghetti, tomatenpuree, ui, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:

Shepherds Pie

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bloem, boter, cheddar, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, worcestersaus, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Bourguignonne

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, boter, champignons, fond, gesmoorde uitjes, knoflook, mager spek, olie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderhaas, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, mager rundgehakt, olie, peper, peterselie, peterseliewortel, rode wijn, runderfond, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
baksoda, bleekselderij, boter, champignons, gerookte spekblokjes, ghee, knoflook, laurier, olie, rode wijn, runderfond, runderriblappen, sjalotjes, tijm, tomatenpuree, ui en winterwortel

Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ossenstaart

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, kalfsfond, knoflook, knolselderij, laurier, ossenstaart, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Recept uit Wijn van eigen bodem:

Hollandse runderstoof

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, groente, tomatenpuree, knoflook, koolraap, olijfolie, paprika, peper en zout, riblappen, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, rode wijn, sperziebonen, sukadelappen, tijm, uien, wijn en winterwortel

Haal meer recepten op...