Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Rijst met munt - riso alla menta
- Ingrediënten:
- citroensap, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, prei, verse munt en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, dille, druivenbladeren, gedroogde munt, gember, kaneel, knoflook, krenten, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, suiker, tomaat, ui, water, wijnbladeren, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: