Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Karides salatasi - Garnalensalade
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, garnalen, mosterdpoeder, olijfolie, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, dressing, ei, eidooier, gember, knoflook, kruiden, mosterd, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit De Joodse keuken: