Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: