61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroenschildilleknoflookkruidenlauriermuntolieoreganopeperpeterseliesjalotuivruchtensapwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsschenkel met artisjokken en citroen

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, asperge, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge sherry, eidooier, fino sherry, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, prei, slagroom, verse doperwten, oregano, verse tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Aardappelspaghetti met saus van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, citroensap, droge sherry, foelie, frituurolie, garnalenbouillon, hollandse garnalen, knoflook, maïzena, olijfolie, ongepelde hollandse garnalen, sjalot, tijm, vastkokende aardappelen, visbouillon en witte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Cherry Duck / Eend met kersen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kippensoep met kikkererwten en sherry

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gemarineerd klapstuk

Ingrediënten:
chilipeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, gerookt paprikapoeder, honing, kardemompeulen, knoflook, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, runderklapstuk, steranijs en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Bıldırcın

Ingrediënten:
citroen, citroensap, kwartels, olijfolie, sjalotten, tijmblaadjes, turkse rodepaprikapasta, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrilde piepkuikens met zaatar

Ingrediënten:
aardappelen, za'atar, citroen, citroensap, fijn zeezout, knoflook, koriander, olijfolie, piepkuiken, tahinsaus, verse tijm, waterkers, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Gebakken girolles met zwarte kleeftrijst

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, dragon, geitenkwark, girolles, laurier, olijfolie, sjalotten, tijm, truffelolie, zout, zwarte kleefrijst en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Kip-kerriesalade

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn

Soort:
salade / gevogelte
Haal meer recepten op...