Recept uit Margriet kookboek:
Witte-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, eierdooier en slagroom
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, gruyère, kervel, kip, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: