34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumboterbroodcitroencrème fraîchedeegeidooierfetaknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpreislagroomspinaziesuikertaartuizout
zout en peperzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, droge gist, ei, eidooier, frambozenjam, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rode-bessenjam, vanille-essence, water, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flensjes gevuld met kalkoen en veenbessen

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, grotchampignons, kalkoenborst, melk, olie, parmezaanse kaas, suiker, veenbessen, versgemalen zwarte peper, water, wilde rijst, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pasta in korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, ei, gekeurde noedels, ham, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tortellini, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / pastei
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Vegetarische quiche

Ingrediënten:
aubergine, bak en braad, bloem, cherrytomaten, ei, feta, olijfolie, paprika, peper, slankroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, crème fraîche, ei, gerookt boerenspek, kwark, nootmuskaat, olie, peper, water en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hartige taart met ricotta en geroosterde biet

Ingrediënten:
biet, bieten, bloem, boter, deeg, ei, eigeel, eiwit, erwtjes, gehakt, geitenkaas, ijswater, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, ricotta, room, roomkaas, rozemarijn, taart, zout, verse rozemarijn, water, zeezout, zout en zwarte peper

Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...