Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kalfskoteletten met salie en witte wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfskoteletten, plantaardige olie, salie, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, verse salieblaadjes, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: