Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Perfect gebakken tournedos
- Ingrediënten:
- druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, ei, laurier, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Sous vide:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: