Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kokosolie, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, suiker, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken: