Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, basmatirijst, cayennepeper, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, gemalen kaneel, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, krenten, kruidnagel, munt, olie, peper, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, saffraan, suiker, tomaat, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: