Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloemkool, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken: