176 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflooklauriermelkolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Feicui ji pian - Smaragdgroene kip

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, tarwegluten, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Roerbakboontjes

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, garnaal, hele doperwten, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, olie, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Yuzu Shio Ramen

Ingrediënten:
arachideolie, eieren, gember, gerookt spek, kippenbouillon, kippenvleugels, kombu, lente-uien, lichte sojasaus, water, melkpoeder, noodles, rode miso, sake, shiitakes, speklappen, wit sesamzaad, yuzusap en zout

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ma po doufu - Oma Chen's tofu

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, gele bonensaus, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, roze peperkorrels, rundergehakt, water, zachte tofu en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / soja
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Witte bonenpuree

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde witte bonen, kippenbouillon, knoflook, laurier, tijm, water, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Chili met varkensvlees - chili with pork

Ingrediënten:
anaheimchili s, gedroogde rode peper, groene paprika, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, kokosolie, mager varkensvlees, pomodori uit blik, tomatillo's, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bosui met het warme sap van groene druiven

Ingrediënten:
bosui, citroentijm, druivenpitolie, eiwit, groene druiven, hooi, kippenbouillon, suikerstroop, tapiocaparels, tijmbloemen, tijmolie, water, waterbot, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde kool - stuffed cabbage

Ingrediënten:
kaneel, kippenbouillon, olie, piment, rijst, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, tomatenpuree, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xi hu cu yu - Karper in azijnsaus

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, forel, gember, karper, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, meerval, rijstwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Song sao yu geng - Dikke vissoep van mevrouw Song

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, chinkiangazijn, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, magere chinese rauwe ham, magere spaanse rauwe ham, reuzel, shaoxingwijn, water, witte peper, zeebaars en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met pasta en kikkerwten

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, conchiglie, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rozemarijn, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Gebakken bloemkool - sambal goreng kol

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, groentenat, kippenbouillon, knoflook, prei, sambal oelek, ui, voorjaarsui, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Kabeljauwschotel met ijsbergsla

Ingrediënten:
aardappel, allesbinder, demi creme fraiche, eidooier, grove mosterd, halfvolle melk, ijsbergsla, kabeljauwfilet, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Paddestoelensoep

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kippenbouillon, peper, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, water, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...