87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapgembergroenteknoflookkomkommerlaurierlente-uiolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotspinazietijmtomaattomatenpureezonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Zoetzuur van linzen & wortel

Ingrediënten:
azijn, bruine linzen, geel mosterdzaad, laurierblaadje, rode ui, suiker, water, winterwortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Ingelegde gebakken poon

Ingrediënten:
ciderazijn, dille, dilleschermen, peper, poon, raapzaadolie, rode ui, suiker, venkel, venkelzaad, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, knoflook, kruidnagel, laurierblad, suiker, tomaat, ui, varkenspoot ontbeend, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Zuurvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, bruine suiker, kruidnagel, laurier, maïzena, ontbijtkoek, runderlappen, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Limburgs
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ingelegde groenten en gerookt beenmerg

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, appelbloesem, bleekselderij, bloemkool, citroenverbena, dille, dilletakjes, dragon, duizendblad, fluitenkruid, komkommer, koolrabi, look-zonder-look, ossenmerg, rode biet, rozenbottelazijn, suiker, tijm, ui, varkensribbetjes, vogelmuur, water, witte dovenetel, wittewijnazijn, wortel, wortelgroen, zeewier en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:

Mian jin chao su - Tarwegluten met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, fijne kristalsuiker, gedroogde judasoren, tarwegluten, gekookte tarwegluten, gember, groene paprika, lente-ui, lichte sojasaus, rode paprika, sesamolie, vegetarische darmen, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Worteltaart

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelmeel, bakbanaan, banaan, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, boter, honing, kokosmeel, kokosmelk, kokosolie, meel, roomboter, suiker, water, winterwortels, wortel, wortels en zout

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groenten in een zuur

Ingrediënten:
bloemkool, champignons, dillebloesem, mierikswortel, mosterdzaadjes, paprika's, peperkorrels, sperziebonen, suiker, water, witte-wijnazijn, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
groente / azijn / conserven
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Katersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Möhrencurry / Wortelcurry

Ingrediënten:
amandelmeel, cashewnoten, chilipeper, fenegriek, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, limoen, olie, papadums, peterselie, suiker, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel en zout

Soort:
curry / vegan / groente
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Tempura van acar - met terasi-mayonaise

Ingrediënten:
bloem, sodawater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...