Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, gemalen komijn, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: