Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Zacht gestoofde prei met wijn en tijm
- Ingrediënten:
- chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, saffraan, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: