Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: