Recept uit Koken voor elke dag:
Patrijs met geglaceerde sjalotjes en veldsla
- Ingrediënten:
- cognac, gerookte ham, kippenbouillon, nootmuskaat, patrijzen, peper, sjalotjes, suiker, tijm, veldsla, vetstof en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, ketjap, knoflook, knoflookpoeder, kruidnagel, laurier, laurierblad, marjolein, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Simpel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: