22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembouillongehaktgroenteknoflookknolselderijlauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpoedersuikerrode wijntijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Pom

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippendijfilet, madame jeanette peper, nootmuskaat, olijfolie, piccalilly, pomtayer, roomboter, selderijblad, sinaasappelsap, suiker, tomaat, tomatenpuree en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Kip in chocoladesaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:

Couscous met tomaten & ui

Ingrediënten:
boter, bouillon, couscous, olijfolie, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Pom voor een feestje

Ingrediënten:
aromat, azijn, bouillontablet, pomtayer, kip, nootmuskaat, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolrolletjes - golabki

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, meel, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama - Mijn Recepten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water