Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Aardappelpasteitjes met kaas en spek
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, comté, eidooier, knoflook, ratte-aardappel, spekreepjes en verse tijm
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloem, boter, cognac, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, reuzel, room, sjalot, ui, varkenslever, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: