Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigemberkippenbouillonknoflookkorianderlaurierolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliepreisambal oeleksojasaussuikertijmtomaattomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, knoflook, maïsolie, sjalot en sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:

Tempura van ui

Ingrediënten:
bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Ui-cashewbeignets

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde kokos, gember, knoflook, kokosroom, koolzuurhoudend water, olie, sjalot, ui en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met ui

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt uit De Joodse keuken:

Roerei met ui

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, ganzenvet, plantaardige olie, ui, witte peper en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappellatkes met ui

Ingrediënten:
aardappel, ei, olie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ansjovistaart met ui en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, ei, knoflook, olie, paprika, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Jonneke de Zeeuw

Recept van Mooncake:

Bollyfood: pakora van ui

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, cayennepeper, groenten, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, kurkuma, water, olie, knoflook, baking soda, witte uien en 
zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met ui en/of paprika

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, gele paprika, knoflook, maïsolie, rode paprika, sojasaus en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Pentchak - Gerst met ui en bonen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, witte bonen, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Kokosnoedels Met Chinese Kool En Lente Ui

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chinese kool, gehakt, groene chilipepers, kokosmelk, pinda’s, scharreleieren, sesamolie, sjalotten, thaise rode currypasta, udonnoedels, verse koriander en vissaus

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Knapperige Ui Met Libanese Linzen En Rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroenen, dressing, groene linzen, groentebouillon, kaneelstokje, komijnzaad, olijfolie extra vierge, plantaardige olie, knoflook, piment, uien, verse munt en versgemalen zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met ui - tahoe goreng bawang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, laospoeder, limoensap, olie, tahoe, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Haal meer recepten op...