Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: