Recept uit Spis:
Soep van peterseliewortel
- Ingrediënten:
- boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Turquoise:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: