Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Duiven in rode wijn
- Ingrediënten:
- duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van Betty's Kitchen: