Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderzaad, kurkuma, lamsbout, lamsgehakt, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, specerijen, ui, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Libelle Gevulde groenten: