Recept uit NAJAT:
Bruine saus
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamzaad, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: