Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, calamari, ciabatta, citroensap, ei, gedroogde oregano, inktvis, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, tijm, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: